Nimanbegu mesazh qytetarëve të Malësisë: Rrini në shtëpi, do ti’a dilni, nuk jeni vetëm

Nënkryetari i Parlamentit të Malit të Zi, Genc Nimanbegu i është drejtuar qytetarëve të Malësisë duke u shprehur se sfida me të cilën ata po përballen mund të kapërcehet me sakrificë, disiplinë, mençuri dhe solidaritet.

Të gjithë janë me ju pa dallim gjinie, moshe, kombi vendlindjeje. Do ti’a dilni edhe më të fortë se kurr, tha Nimanbegu

Shperndaje