Naim Gjokaj: Duhet investuar në biznese të sigurta gjatë pandemisë

Pandemia e koronavirusit ka ndikuar në ekonomi dhe në investime. Bankieri Naim Gjokaj për TvTeuta thotë që edhe pse është krizë globale duhet të investohet në biznes, por të investohet në diçka afatgjate e jo diçka që do të ndaloj së funkcionuari si të përfundojë pandemia. Në periudhën e ardhëshme do të vijë deri tek digjitalizimi i plotë dhe për këtë arsye duhet të investohet në këto kompani të cilat kanë në fokus digjitalizimin.

Kriptovaluta këtë periudhë ka treguar që të gjitha investimet janë duke kaluar në një dimenzion tjetë, thotë Gjokaj.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!