Me 4 maj fillojnë punën frizerët, qëndrat e fitnesit – Nga 18. kafenet, restorantet, qëndrat trektare

Duke filluar nga data 4 maj, do të fillojnë me punë dyqanet artizanale, frizerët, sallonet kozmetike, qëndrat e fitnesit, librarit, serviset, klinikat dentare, auto shkollat, shërbimet rent-a-car, muzet dhe galerit, tha zv.Kryeministri dhe kryetari i TKN Millutin Simoviq.

Nëse kalohet me sukses faza e dytë, Simoviq ka njoftuar se faza e tretë do të fillojë më 18 maj dhe do të përfshijë hapjen e restoranteve, kafeneve, tarracave të hoteleve, bareve të plazheve, plazhet dhe qendrat tregtare, si dhe në fazën e katërt më 1 qershor – trafiku i brendshëm.

Shperndaje