Dasharami në marrëveshjen ndërmjet Malit të Zi dhe Kroacisë për mbrojtjen e të drejtave të pakicave

Në Zagreb me 24 Maj 2017 u mbajt sesioni i dytë i Komitetit Ndërqeveritar të Përzier për zbatimin e Marrëveshjes ndërmjet Republikës së Kroacisë dhe Malit të Zi për mbrojtjen e të drejtave të pakicave.

Anëtarët e Bordit emërohen nga Qeveria e Republikës së Kroacisë dhe Malit të Zi.

Në këtë takim morën pjese Valon Dasharami u.d. i Sekretarit në Ministrin për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave dhe bashkë-kryesues i pjesës malazeze të Komitetit Ndërqeveritar të Përbashkët dhe z. Zvonko Milas, Sekretari i Shtetit si dhe bashkë-kryesues i pjesës kroate të Komitetit të Përbashkët Ndërqeveritar.

Unioni Demokratik i Shqiptareve – UDSH 

Shperndaje