Nga mesnata në Mal të Zi të gjitha çmimet e derivatëve më shtrenjtë

Nga mesnata në Mal të Zi të gjitha çmimet e derivative do të jenë më shtrenjtë nga mesnata, njoftuan nga Ministria e Ekonomisë.

Eurosuper 98 dhe Eurosuper 95 do të jenë gjashtë cent më shtrenjt dhe dy javët e ardhshme do të kushtojë 1.09 euro, gjegjësishtë 1.05 euro për litër.

Eurodizel do të jetë pesë cent më shtrenjtë dhe do të kushtojë 0.94 centë.


Shperndaje