90 raste aktive me koronavirus në Mal të Zi, në Malësi 1 rast

Janë konfirmuar sot edhe 25 persona të tjerë në Mal të Zi të infektuar me koronavirusin, njoftoi sot Instituti i Shëndetit Publik. Aktualisht, 90 raste janë aktive, dhe shumica e të infektuerve janë në Rozhajë – 35.

Në komunën e Tuzi një person sot ka dalë pozitivë me koronavirus.

Rastet aktive në komuna janë :

Rozhajë: 35

Podgoricë: 19

Bijelo Pole: 10

Budvë:5

Tivar:4

Berane: 5

Ulqin: 3

Cetinë: 2

Plevla: 2

Tuz:1

Kotor: 1

Danilovgrad: 3

Guci: 1

Shperndaje