Festivali Mbarëkombëtar “Rapsha 2021” do të mbahet në Vitojë më 20, 21 dhe 22 gusht

SHKA “Rapsha” organizon edicionin e gjashtë të Festivalit Mbarëkombëtar të Folklorit “Rapsha 2021” – Malësi e Madhe.
Festivali do të mbahet me datat 20, 21 dhe 22 gusht 2021 në skenën e hapur në Vitojë.

Shperndaje