Gjeloshaj takohet me një ndër politikanët më me ndikim në SHBA, z. Philip Murphy

Kryetari i Komunës së Tuzit Nik Gjeloshaj takoj një ndër politikanët më me ndikim në SHBA si dhe në Partinë Demokratike, ish ambasadorin e SHBA-së në Gjermani gjatë mandatit të presidentit Obama dhe guvernatorin aktual të shtetit të New Jersey, z. Philip Murphy.

“Zhvillimi i demokracisë dhe të drejtat e njeriut janë baza fundamentale që duhet pasur në fokus çdo shtet anëtar i NATO-s. Mali i Zi si shtet anëtarë i NATO-s, është gjithmonë në fokus të anëtareve të saj, e posaçërisht të SHBA-ve, si një ndër shtetet më përkrahës të anëtarësimit të Malit të Zi në këtë aleancë. Falënderoj z. Murphy për pritjen, si dhe Paul dhe Rita Juliano për mundësinë dhe pritjen bujare që na përgatiten në shtëpinë e tyre në New Jersey., thuhet në deklaratën e Gjeloshaj

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!