Alternativa Shqiptare bindshëm partia më e fortë shqiptare në Mal të Zi

Sipas hulumtimit të fundit të CEDEM, Alternativa Shqiptare bindshëm është partia më e fortë shqiptare në Mal të Zi.

Alternativa Shqiptare ka mbështetjen e 1,7% të shqiptarve, pas saj është Unioni Demokratik i Shqiptarve me 0,7% dhe Forca me 0.4%.

Po të mbahëshin përsëri zgjedhjet me të njëjtit akterë, hulumtimi tregon se Lista Shqiptare ”Genci Nimanbegu – Nik Gjeloshaj” do të kishte mbështetje prej 1,9% kurse koalicioni ”Bashk nji Za” 0,9%.

Mbi 60% e qytetarëve presin që Mali i Zi të mbetet i pavarur dhe në rrugën Euro-Atlantike, ndërsa më shumë se 80% nuk ​​e vën në dyshim pavarësinë e shtetit./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!