Knezheviq: Nuk mund të insistoj që ti hiqen sanksionet Rusisë

0

Është shumë e rëndësishme që qeveria e re të punojë në parimin e konsensusit. Dhe është e nevojshme të dihet se aktualisht ka disa faktorë politikë në të që besojnë se sanksionet anti-ruse duhet të lihen në fuqi, i tha sot portalit rus EXPERT Millan Knezheviq,anëtar i koalicionit Për Ardhmërinë e Malit të Zi.

“Unë personalisht besoj se sanksionet kundër Rusisë duhet të hiqen. “Por unë nuk mund të insistoj në këtë, as të vë në dyshim punën e vetë qeverisë së ardhshme për shkak të kësaj çështjeje,” tha Knezheviq./Malësia.ME/

error: Të drejtat e rezervuara !!