Mali i Zi dhe Shqipëria vazhdojnë sanksionet ndaj Rusisë

Mali i Zi i ka vazhduar sanksionet Rusisë deri më 15 mars 2017, ka bërë të ditur Këshilli i BE-së.

Në një kumtesë në faqen e tij të internetit, Këshilli thotë “se pesë vende i janë bashkuar këtyre masave”.

Përveç Mali të Zi masave iu bashkuan edhe Shqipëria, Lichtenstein, Norvegjia dhe Ukraina.

“Shtetet do të garantojnë se politikat e tyre kombëtare do të përcjellin vendimin e Këshillit. BE përshëndetë këto obligime”, thuhet në kumtesën e Këshillit të BE-së.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!