Markoviq kandidat i DPS për kryeministër

Kryesia e Partisë Demokratike të Socialistëve (DPS) ka mbajtur sonte seancën e cila u drejtua nga kryetari Millo Gjukanoviq,dhe vendosi që këshillit kryesor ti paraqesë zëvëndës kryetarin e DPS Dushko Markoviq si kandidatë i kësaj parti për mandatar për formimin e Qeverisë së re të Malit të Zi.

Gjithashtu u përcaktua dinamika e aktiviteteve pas-zgjedhore dhe negociatave me partner natyral të koalicionit, të cilat duhet të çojnë në formimin e shpejtë të Qeverisë së re./Malësia.ME/

Shperndaje