Filloi hartimin e dokumentit për draft- buxhetin e vitit 2019

Sekretariati për Financa, të Ardhura Lokale dhe Investime i komunës së Tuzit që nga fillimi i muajit tetor ka filluar punën në hartimin e dokumentit për draft- buxhetin e komunës së Tuzit për vitin 2019.

Lajmin për këtë e bëri të ditur për gazetën “Koha Javore”, ushtruesi i detyrës së këtij sekretariati, Mr. Emin Haxhi.
Prioritet gjatë hartimit të këtij draft- buxhetit sipas Haxhit do të përbëjë sigurimi i rrogave të të punësuarve në administratë, pastaj projektet kapitale për të cilat planet janë përkufizuar tashmë dhe përfunduar ose ato të cilat janë në përfundim e sipër. /KohaJavore/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!