Gjeloshaj politikani më popullor nga partitë shqiptare, pas tij Nimanbegu

0

Hulumtimi i agjencisë Damar tregon se po të ishin mbajtur përsëri zgjedhjet parlamentare në gjysmën e parë të tetorit, Lista Shqiptare ”Genci Nimanbegu – Nik Gjeloshaj” do të kishte përkrahjen e 1.6% të votuesve, ndërsa koaliconi UDSH-PD-LDnëMZ do të kishte 0,8% të përkrahjes.

Hulumtimi tregon se kryetari i Alternativës Shqiptare, Nik Gjeloshaj është politikani më popullor nga partitë shqiptare në Mal të Zi, mbas tij në vendin e dytë është Genci Nimanbegu (Forca), pastaj vijnë Fatmir Gjeka (PD) dhe Mehmet Zenka (UDSH).

Malësia.ME

error: Të drejtat e rezervuara !!