Në QKI ”Malësia” me 28 nëntor, shënimi i ditës së Flamurit dhe 40 vjetori i SHKA ”KOHA”

Te nderuar,

Kemi nder dhe kënaqësi t’ju ftojmë që të merrni pjesë në koncertin festiv i cili organizohet me rastin e 28 nëntorit – Ditës së Flamurit dhe 40 vjetorit të themelit të SHKA “KOHA” nga Dinosha.

Në koncert do të marrin pjesë shoqatat kulturo-artistike nga Malësia dhe mysafirë të tjerë.

Koncerti organizohet në bashkëpunim me Qendren kulturo-informative “Malësia” nga Tuzi dhe Këshillin kombëtar shqiptar.

Ju mirepresim
E marte, më 28. Nëntor 2017, në ora 19:00
QKI “MALËSIA” TUZ
Hyrja e lire

SHKA “KOHA”

Fotografia e Shka Koha

Shperndaje