Art Club do të shënojë 29-vjetorin e themelimit

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të shënojë 29-vjetorin e themelimit (Ditën e “Art Club”-it), të premten, më 27 dhjetor 2019, ora 11.00, në Bibliotekën e Qytetit – Ulqin. 

Shperndaje