“Shqiptarët e Vendosur” edhe një funksion të lartë në Qeveri: Mavriq emërohet zv.ministër i turizmit

Koalicioni ”Shqiptarët e Vendosur” Forca-UDSH-ASH ka fituar edhe një funksion të lartë në Qeverin e Malit të Zi.

Siç shruan Lajm.me Ardijan Mavriq, këshilltari aktual i nënkryetarit të Kuvendit të Malit të Zi, Genci Nimanbegut, është emëruar zv.ministër i turizimit.

Mavriq është nga radhët e Forces dhe ishte kryetari i klubi të këshilltarëve të kësaj parti në mandatin e kaluar në Komunen e Ulqinit, si dhe kandidat për këshilltar në zgjedhjet ardhshme lokale.

Shperndaje