Zgjedhjet lokale në Ulqin dhe Berane më 27 mars

Presidenti Millo Gjukanoviq mori vendimin për shpalljen e zgjedhjeve lokale në Ulqin dhe Berane.

Nga kabineti i presidentit kanë njoftuar se zgjedhjet do të mbahen më 27 mars.

Vendimi hynë në fuqi ditën e marrjes dhe do të publikohet në “Gazetën Zyrtare të Malit të Zi” dhe në “Gazetën Zyrtare të Malit të Zi – Dispozitat Komunale”.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!