Beçiq dhe Abazoviq bashkë në zgjedhjet lokale në Podgoricë

Mali i Zi Demokratik i Aleksa Beçiq dhe Lëvizja Qytetare URA e Dritan Abazoviq do të dalin në koalicion në zgjedhjet e ardhshme në kryeqytet, mëson Pobjeda. Sipas kësaj gazete, vendimi është përfundimtar dhe është konfirmuar nga këshillet komunale të dy partive.

”Në parim është rënë dakord që ndamja e mandateve të jetë 70:30, ndërsa bartësi i listës do të përcaktohet në komunikim të drejtpërdrejtë mes udhëheqësve të dy partive Dritan Abazoviq dhe Alekse Beçiq”./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!