Arrestohën tre të mitur me dyshimi se shkaktuan zjarrin në Gjimnazin ”25 Maj” në Tuz

Policia arrestoi tre të mitur, A.L, M.C. dhe P.G., të dyshuar se shkaktuan zjarrin në gjimnazin “25.Maj” në Tuz.

Nga drejtoria e Policisë është njoftuar se dyshohet se më 12 mars ata kanë hyrë në ambientet e Gjimnazit “25.Maj” në Tuz duke thyer xhamin në sallën e pofesorëve dhe pastaj inventari i shkollës e kanë derdhur me benzinë duke shkaktur zjarrë.

Policia veprën penale e zbardhi me punë operative në terren, pasi që në vend të ngjarjes, në të cilën u krye hetimi nuk kishte gjurmë të përstatshme për ekspertizë dhe as video inxhizim, në bazë të së cilës autorët mund të identifikohëshin. Tre të dyshuari, së bashku me padi penale, janë dërguar në prokurori kompetente, për shkak të dyshimit të arsyeshëm se ata kanë kryer veprën penale, shkatërrim dhe dëmtim të pronës së dikujt tjetër./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!