Klubi i deputetëve të Demokratëve donacion prej 1.000 eurosh për Komunën e Tuzit

“Sot klubi i deputetëve të Malit të Zi Demokrat ka paguar një donacion prej 1.000 eurosh për Komunën e Tuzit, sepse vërtet vlerësojmë që në këtë kohë të ndërlikur dhe sfiduese, në të cilën gjindemi të gjithë, sidomos komuna jonë më e re, duhet ti ndihmojmë në mënur urgjente, duke marrë parasysh që paralizimi i jetës normale në komunën e Tuzit, prodhoi shumë probleme dhe sfida për qytetarët, por edhe udhëheqjen e komunës”, njoftojnë nga Demokratët.

Të bindur që duke punuar së bashku, dhe duke respektuar rekomandimet e kompetenteve dhe disiplinës së nevojshme si asnjëher, do ta mposhtim kundërshtarin e padukshëm.

Nga Demokratët shprehen se jenë të gatshëm t’i ndihmojmë miqtë nga Malësia në çfarëdo mënyre tjetër që drejtuest e komunës e vlersojnë të domosdoshme./Malësia.ME/

Shperndaje