Nga e hëna, maska mbrojtëse e detyrueshme në të gjitha ambientet e mbyllura

Duke filluar nga e hëna, do të jetë e detyrueshme vendosja e maskës mbrojtëse në ambijentet e mbyllura, njoftoi Drejtori i Institutit të Shëndetit Publik Boban Mugosha .

Detyrimi për vendosjen e maskës në ambiente të mbyllura vjen pas vendimit për hapjen e dyqaneve të ndryshme dhe është për të mbrojtur të gjithë ata që punojnë dhe ata që hyjnë në dyqane,” tha Mugosha.

“Ato janë ambiente të mbyllura ku duhen të vendoset maska, sepse distanca fizike nuk mund të respektohet mirë, shtoi Mugosha./Malësia.ME/

Shperndaje