MPB e Malit të Zi: Jeta e Abazoviqit është në rrezik, po përpiqen ta vrasin

Siguria e zëvendëskryeministrit të Malit të Zi, Dritan Abazoviqit, është forcuar sepse ka indikacione se anëtarët e klanit kriminal Kavaç po përgatiten për likuidimin e tij, shkruan Vijesti.

Ministria e Punëve të Brendshme në Malin e Zi thotë se arriten deri te një informacion të tillë duke hetuar vrasjen e Zoran Ashanin, të kryer dje në Mojkovac.

“Në këtë rast të veçantë, informacioni i mbledhur tregon qëllimin e anëtarëve të grupeve të organizuara kriminale, kryesisht anëtarëve të grupit të organizuar kriminal Kavaç dhe një prej drejtuesve të saj, Sllobodal Kashqelan, për të ndërmarrë aktivitete që synojnë kryerjen e krimit të rëndë dhe të organizuar si reagim ndaj privimit të tyre nga liria dhe ndjekja penale, duke rrezikuar jetën e zëvendëskryeministrit të Malit të Zi, Z. Dritan Abazoviq”, njoftoi Ministria e Brendshme.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!