David Kalaj fitues i çmimit të “13 korrikut”

Me vendimin e jurise  profesionale, fitues të çmimit të “13 korrikut” për vitin 2017 janë: prof.dr David Kalaj nga Malësia, skulptori Miodrag Shqepanoviq dhe dr Svetozar Saviq, është kumtuar nga Ministria e kulturës.

Në listën e kandidateve ishin 32 persona, kurse juria ishte e përbërë prej katër personaliteteve të shquara me në krye Gojko Kastratoviq.

Shperndaje