Alternativa Shqiptare: ASKUSH NUK MUND TË NËNVLERËSOJ UÇK-në dhe KOMANDANTËT E SAJ

Ngritja e aktakuzës nga Tribunali i Hagës për dy figura të rëndësishme të UÇK-së paraqet një akt të paprecedentë dhe të pa pranueshëm për çdo shqiptar, kudo që ndodhet!

Çdo kush e din që shqiptarët e Daradnisë kanë luftuar për për liri dhe pavarësi, pas shtypjes së egër nga regjimet e ndryshme shoviniste serbe, që zgjatën pothuajse një shekull, duke kulmuar me regjimin e diktatorit Millosheviq.

Askush nuk mund të nënvlerësoj Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës dhe komandantët e saj, që kanë bërë luftë të pastër dhe heroike!

ashuçk🇦🇱🇽🇰

Me respekt,
Alternativa Shqiptare

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!