Dy raste aktive me koronavirus në Malësi

15 raste të tjera me koronavirus u zbuluan sot në Mal të Zi. Të infektuarit e rinj janë nga Podgorica pesë, Berane katër, Budva tre, Herceg Novi dy dhe Tuz një, tha drejtori i Institutit të Shëndetit Publik, Boban Mugosha.

Në Malësi për momentin janë dy të infektuar me koronavirus.

Shperndaje