Kryetarja e Gucisë pozitive në koronavirus

Kryetarja e komunës së Gucisë, Anella Çekiq, është pozitive në koronavirus, u njoftua nga kabineti i saj.

“Të dashur bashkëqytetarë, dëshiroj t’ju informoj se jam pozitive në koronavirus. Jam në izolim shtëpiak dhe ndihem mirë.

Shperndaje