Arrihet marrëveshja mes Partive Shqiptare dhe PDS-së, zgjedhjet në Tuz në nëntor

Siç mëson portali Malësia.ME sot në takimin e mbajtur në Tuz është arritur marrëveshja mes Pative Shqiptare dhe PDS-së që të shkurtohet mandati i Kuvendit të KU të Tuzit dhe zgjedhjet të mbahën në nëntor.

Tani pritet të dërgohet iniciativa Kuvendit të KU të Tuzit për shkurtim të mandatit dhe të thirret seanca e jashtëzakonshme që këshiltarët të votojnë atë, në mënyrë që të mundësohet mbajtja e zgjedhjeve në nëntorë.

Para disa ditëve ishte funksioneri i Alternativës Shqiptare, Nik Gjeloshaj ai që kërkoi shkurtimin e mandatit të KU të Tuzit dhe mbajtjen e zgjedhjeve në nëntor./Malësia.ME/

Anton-GjokajAutor: Anton Gjokaj

Shperndaje