ASH dhe IQ pran unifikimit?

Portali Malësia.ME mëson se Alternativa Shqiptare (ASH) dhe Iniciativa Qytetare (IQ) janë në përfundim të bisedimeve për unifikim në një subjekt.

Grupi punues i autorizuar nga ASH dhe IQ është para përfundimit të punës dhe pritja është që shumë shpejt të publikohet zyrtarizimi i bashkimit.

Me vendosmërin e kryetarve të ASH e IQ kësaj here do të realizohet shumë shpejt unifikimi, tha bashkëbiseduesi i Malësia.ME.

Anton-GjokajAutor: Anton Gjokaj

Shperndaje