Në mënyrë solemne u hapë shetitorja Vulaj-Tuz-Hakaj

Sot kryetari i komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj me bashkëpunëtorët e tij hapen shetitorën Vulaj-Tuz-Hakshabanaj.

Të nderuar miq,

Sot, së bashku me bashkëpuntorët e mij hapëm shetitorën në Vulaj. Një projekt i kërkuar shumë nga adhuruesit e sportit dhe rekrecionit.Edhe pse ish pushtetarët provuan t’a sabotojnë e ndalin këtë projekt, nuk ia arritën. Nga ky vend u themi se ASKUSH nuk mund t’a ndali zhvillimin e Malësisë në çdo aspekt!

Malësia po ndryshon!

Sinqerisht,NGJ


Shperndaje