BIRN: Lideri i shqiptarëve në Mal të Zi i do pakicat në qeveri

Kryetari i Alternativës Shqiptare, Nik Gjeloshaj tha për gazetën BIRN se pakicat nacionale në Mal të Zi mund të luftojnë për qëllimet e tyre më mirë brenda qeverisë, duke sinjalizuar fundin e bashkëpunimit me Partinë Demokratike të Socialiste.

Partitë që përfaqësojnë pakicat nacionale në Mal të Zi duhet të jenë pjesë e qeverisë së re si mënyra më e mirë për të mbrojtur interesat e tyre nacioanle pas kthesës politike në gushtë, tha për BIRN lideri i shquar i shqiptarëve në Mal të Zi.

“Unë mendoj se vetëm përmes pjesëmarrjes në qeveri dhe në institucionet shtetërore, ku vendosen gjëra të rëndësishme, shqiptarët mund të parandalojnë vendime të këqija dhe kështu që ne si përfaqësues shqiptarë mund të kontribuojmë në përmirësimin e tyre,” tha Gjeloshaj./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!