Samir Axhoviq bartës i listës së SD në Tuz: Ja lista e plotë

Këshilli i Social Demokratëve të Komunës së Tuzit, në seancën e mbajtur më 25 tetor 2017 njëzëri sollën vendimin mbi përbërjen e listës zgjedhore për zgjedhjet e ardhshme lokale në Tuz, njoftuan nga kjo parti.

Kreu i listës Samir Axhoviq theksoi se Social Demokratet e Tuzit me një fushatë pozitive dhe një listë të përbërë kryesisht nga të rinjtë do të jetë një freskim i vërtetë për të gjithë banorët e Tuzit dhe kjo me siguri do të kontribuojë në rezultatin e shkëlqyer në zgjedhje që Social Demoktatët me të drejtë presin”.

Lista e plotë:

1.Samir Axhoviq
2.Anis Pepiq
3.Xhevad Purishiq
4.Aldina Turkoviq
5.Brahim Gjokiq
6.Martin Prenkoçaj
7.Munib Krniq
8.Selma Lulanoviq
9.Jetmir Gjokoviq
10.Adis Tuzoviq
11.Haris Lekiq
12.Senada Mrkuliq
13.Demir Pepiq
14.Xhavid Bektesheviq
15.Mark Sinishtaj
16.Marina Berishiq
17.Elvis Otoviq
18.Elvira Gjokiq
19.Valentino Berishiq
20.Aida Agoviq
21.Sheval Guberiniq
22.Safet Orahovac
23.Sefer Qeman
24.Elma Hasanoviq
25.Dževdet Turkoviq
26.Amera Brkoviq
27.Milovan Lekiq
28.Mersida Rebronja
29.Armin Jevriq
30.Mirjana Kostiq
31.Vojka Rakoçeviq
32.Musaja Pepiq

Shperndaje