Gjeloshaj: Qytetarët e Tuzit dhe të gjithë shqiptarët në Mal të Zi solidarizohemi dhe lutemi për Shqipërinë

Kryetari i Komunës së Tuzit përmes një postimi në facebook sot gjatë ditës, ka shprehur shqetësin për situatën në Shqipëri.

Ndihemi të shqetësuar për situatën e krijuar në Shqipëri, si shkak i tërmeteve të njëpasnjëshme.
Qytetarët e Komunës së Tuzit dhe të gjithë shqiptarët në Mal të Zi solidarizohemi dhe lutemi për viktimat, familjet e tyre dhe për të lënduarit nga kjo tragjedi e rëndë.

NGJ

#MetyShqiperi🙏🙏🇦🇱🇦🇱

Shperndaje