Shoqata Atdhetare Malësi e Madhe, Koplik ndau “MIRËNJOHJE”

Sot në Qendrën kulturore ARKA në Bashkinë Malësia e Madhe me rastin e festës së Flamurit dhe Ditës se pavarsisë së Shqipris 28 dhe 29 nëndorit politikantit të njohur shqiptarë në Malë të Zi NIKOLLË GEGAJ nga Shoqata atdhetare “MALËSIA” ju dorzua MIRËNJOHJA SHËN TEREZA per kontributin e çmuar të dhënë si politikan për vëndosjen e marrdhënieve të mira vëllazërore midis komunitetit të shtetasve shqiptar dhe atyre malazez,si shëmbullë më i miri në rajonin Ballkanik e më gjerë.

Drejtues i sukseshëm i Komunës së Tuzit. Është i pari drejtuos i pushtetit lokal që ka bërë të mundur të vëndoset dhe valvitet në Tuz flamuri shqiptar,krahas flamurit malazez.Ajo që është e dukshme dhe e prekshme është se shquhet pêr humanizmin e tij duke u ndihmuar familjeve që kanë nevojë,pa dallime fetare dhe politike.

Fituos i çmimit Shën Tereza eshtë edhe kryetari Bashkis Tonin Marina.

Shperndaje