Shoqata “Malësia e Madhe” – Michigan përshëndetë bashkimin e subjekteve shqiptare

Shoqata “Malësia e Madhe” në Michigan na nderoi me pritje vëllazërore.
Si përherë të interesuar për zhvillimin e Malësisë në çdo aspket.


Në mënyrë të posaçme përshëndetën bashkimin e subjekteve shqiptare!

Faleminderit në pritje dhe respekt!

Nik Gjeloshaj

Shperndaje