Troja publikon albumin “One” godasin keq politikanët (Video)

Rok grupi i famshëm nga Kosova “Troja” ka bërë sot prezantimin e albumit “One”, i cili u lansua në një mënyrë shumë të veçantë dhe krejt ndryshe, se që jemi mësuar të shohim.

Ky album përmbanë shtatë këngë që shtjellojnë tematika të ndryshme.Disa këngë godasin keq jo vetëm politikanët, por mbarë shoqërinë.

ONE mund të blihet si CD por edhe të shkarkohet ne iTunes teksa që në momentet e para nga publikimi ka hasur ne përshtupje pozitive.

Më poshtë mund t’i dëgjoni disa nga këngët nga albumi “One”.

ONE

Paskan ardhe, o bijtë e Satanit
Në tokë te Arbrit, ku hala plagët s’jan tha
Paskan ba marrveshje të msheft me hasmin
Vllazninë e Arbërit, fort keq me perqa!

Tokën e Arbërit,Zoti e ka bekue
Amanet, Gjergji na e ka lanë:
Nër krahë të Shqipes,krejt fetë bashk me i ba

 

Shperndaje