Ahmeti: Jemi bërë tyrpi i botës me nga 10 parti, fenomeni i shiptarve të MZ u fute edhe në Maqedoni

Kryetari i BDI Ali Ahmeti tha se shqiptarët janë bërë turpi i botës me nga 10 parti.

Turp me vjen të shkoj nëpër takime, jemi 6 delegacione shqiptare dhe 2 maqedone, një i pozites dhe një i opozitës, fenomeni i shqiptarve të Malit të Zi u fute edhe në Maqedoni, tha Ahmeti.

Kam të drejtë morale dhe kombëtare t’ju them shqiptarëve se s’ju duhen nga 10 parti politike, 10 mandate i humbën shqiptarët në zgjedhjet parlametare, dhe gjithë këto vijnë për shkak se duan të bëhen të paret, tha mes tjerash Ahmeti.

https://www.youtube.com/watch?v=ssdEIzU-piI

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!