Më 27 dhjetor në Qendër për kulturë të Ulqinit: “Trevat shqiptare në Mal të Zi përmes fotografisë”

Në Galerinë e Qendrës Kulturore në Ulqin, të premtën me datë 27 dhjetor, ora 19:00, bëhet hapja e ekspozitës “Trevat shqiptare në Mal të Zi përmes fotografisë”. Ekspozitën e financojnë:Komuna e Ulqinit dhe shoqata “Kraja” New York.

Shperndaje