Fituesit e busave të KU Tuz

Kryetari i Kumunës së Tuzit, Abedin Axhoviq për portalin tonë tha se ka nënshkruar kontratat për bursa me gjashtë studentë dhe një nxënës të shkollës së mesme.

Axhoviq tregoi edhe fituesit e bursave për vitin akademik 2015-2016 dhe ata janë:

Rrok Anton Ivezaj (Universiteti Politeknik-gjeodezi)
Anton Gjelosh Gjokaj (Fakulteti i Shkencave Matematiko Natyrore)
Denis Rafet Sijariq (Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike)
Maida Halil Beqoviq (Fakulteti i e Mjekësisë)
Kenan Sherif Kajosheviq ( Fakulteti i Ndërtimtarisë)
Mark Pjetër Lulgjuraj (Fakulteti i Shkencave Matematiko Natyrore)
Damir Safet Suleviq (Gjimanazi 25 Maj)

Bursat do të paguhet për dhjetë muaj, dhe shuma është nga 100 euro në muaj./Malësia.ME/

Shperndaje