Nimanbegu: Miratimi i ligjit për simbolet kombëtare, arritje e madhe e ”Shqiptarëve të vendosur”

Në një intervistë për Zërit të Amerikës, nënkryetari i parlamentit të Malit të Zi, Genci Nimanbegu shpreh besimin se Ligji për lirinë fetare nuk do të shkaktojë konflikte ndëretnike në vend, përveç fërkimeve politike mes Beogradit dhe Podgoricës. Për sa i takon ligjit për simbolet kombëtare zoti Nimanbegu e cilëson atë si arritje të madhe për pakicat në Malin e Zi.Shperndaje