Gjeloshaj vizitë zyrtare në Komunën e Pejës

Kryetari i Komunës së Tuzit Z. Nik Gjeloshaj ka zhvilluar një vizitë pune në Komunën e Pejës në Kosovë, ku është mirëpritur nga kryetari i Komunës Z. Gazmend Muhaxheri dhe kabineti i tij.

Fokusi i takimit ishte projekte të përbashkëta për zhvillimin e kulturës, arsimit dhe shumë çështje tjera të rëndësishme për komunat së Tuzit.

May be an image of 2 njerëz, people sitting dhe E brendshme
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!