Vazhdojnë donacionet për komunën e Tuzit

Familja Gjolaj nga Gjermania – 25.000 euro ndihmë

Bashkëvendësit tonë, familja Gjolaj, me banim në Gjermani, ndihmuan komunën e Tuzit me 25.000 euro, në përballje të banorëve me nevojat e përditshme në këto momente të vështira.

Falënderojmë familjen Gjolaj, për donacionin human dhe zemërgjersinë e treguar ndaj bashkëvendësve në vendlindje.

Martin e Rrok Noshi Junçaj me familje dhe “Albapetrol”- 20.000 euro ndihmë

Bashkëvendësit tonë nga Zvicrra, Martin e Rrok Noshi Junçaj me familje dhe “Albapetrol”, kanë ndihmuar komunën e Tuzit në këto momente të vështira, me 20000 euro.

Komuna e Tuzit falënderon bashkëvendësit tonë Junçaj, për humanzimin dhe solidaritetin e treguar në këto momente.

Shoqata ”Malësia e Madhe” Michigan 25.000 dollarë

Kryetari i shoqatës “Malësia e madhe” nga SHBA-Michigan, Ruzhdi Gjokaj njofton se kjo shoqatë ka ndarë ndihmë financiare prej 25000 dollarë amerikan për komunën tonë.

Falënderojmë kryetarin Gjokaj dhe shoqatën “Malësia e Madhe” për humanizmin e treguar në kontiunitet për bashkëvendësit e vetë në këtë situatë të vështirë.

Shoqata ”Koja” 10.000 dollarë amerikan

Kryetari i shoqatës “Koja” nga SHBA, Marash Nucullaj njofton se kjo shoqatë ka ndarë 10000 dollarë amerikan, për të ndihmuar komunën tonë.
Ata në këtë mënyrë dëshmojnë se janë gjithëherë pranë nesh e sidomos në rastet e nevojshme siç është edhe situata aktuale.
Falënderojmë shoqatën “Koja” për veprimin human ndaj bashkëvendësve në vendlindje

Mark Nikollë Pjetrushi Lulgjuraj 5.000 dollar

Bashkëvendësi ynë bëmirës nga mërgimi, Mark Nikollë Pjetrushi Lulgjuraj, në mbështetje të banorëve në komunën tonë, ka ndihmuar me 5000 dollar amerikan.

Falënderojmë bashkëvendësin tonë në veprimin human.

Martin Nikollë Berishaj 5.000 dollar

Në përkrahje të banorëve të Malësisë, Martin Nikollë Berishaj, ndihmon komunën e Tuzit me 5000 dollarë amerikan.

Falënderojmë z. Martin, i cili me zemërgjersinë e vet, ndihmon bashkëvendësit në këto ditë të vështira.

Gjekë dhe Lucë Gjonlekaj 5.000$

Bashkëvendësit tonë nga New Yorku, Gjekë dhe Lucë Gjonlekaj, duke bashkëndierë me banorët e komunës së Tuzit ndihmojnë me 5000 dollarë amerikan.

Komuna e Tuzit falënderon vëllezërit Gjonlekaj për kontributin e dhënë dhe zemërgjerësinë e treguar në këtë situatë.

“VADAVIRO” 2.000 euro, 600 maska dhe 700 palë doreza

Kompania “VADAVIRO”, në përkrahje të qytetarëve në komunën e Tuzit, ndanë 2000 euro për banorët në nevojë.

Poashtu kjo kompani dhuron edhe 600 maska dhe 700 palë doreza në mbrojtje të shëndetit të qytetarëve.

Falënderojmë kompaninë “VADAVIRO” për ndihmën e dhënë në situatën e krijuar në komunën tonë.

Shoqata ”Malësia e Madhe” NY ndanë 25.000 $ për Malësi

Shoqata “Malësia e Madhe” nga New York-u, duke bashkëndierë me vëllezërit dhe motrat në komunën e Tuzit ka ndarë 25.000 dollarë amerikan për të ndihmuar në përballjen me nevojat e përditshme të banorëve.

Veprimi i tyre human është dëshmi e përkushtimit për të ndihmuar vendlindjen dhe të gjithë njerëzit në nevojë.

Komuna e Tuzit falënderon shoqatën “Malësia e Madhe” nga NY dhe u shpreh mirënjohjën më të thellë në emër të të gjithë qytetarëve, që edhe në këto momente të vështira na u gjenden pranë me mjetet e veta.

Fondi humanitar “Trieshi” 5000$

Fondi humanitar “Trieshi” nga New Yorku, kanë grumbulluar një donacion prej 5000 dollar amerikan, duke ndihmuar njerëzit në nevojë në komunën e Tuzit.

Falënderojmë fondin “Trieshi” për kontributin e dhënë në këto momente të vështira .

“Dauti Komerc” pako ushqimore me vlerë prej 3.000 euro.

Kompania “Dauti Komerc” ndihmon komunën e Tuzit me pako ushqimore me vlerë prej 3000 euro.

Komuna e Tuzit falënderon kompaninë “Dauti komerc” pasi kontributet e këtilla janë të mirëseardhura për banorët tonë.

Vasel Doda Ulaj 2.000 euro

Me dëshirë për të ndihmuar banorët në territorin e komunës së Tuzit, Vasel Doda Ulaj dhuron 2000 euro ndihmë, për nevojat e banorëve në këto ditë të vështira të izolimit.

Falënderojmë z. Ulaj, për solidaritetin e treguar.

Hembollistja, Dijana Ujkaj 1.000 euro ndihmë për Malësi

Hendbollistja e njohur nga Malësia, Dijana Ujkaj me qëllim për të ndihmuar banorët e Malësisë në plotësinin e nevojave të përditshme, në këto momente të vështira ka dedikuar 1000 euro ndihmë, duke dëshmuar kështu dashurinë ndaj vendit të vetë dhe njerëzve në nevojë.

Komuna e Tuzit falënderon sportistën e dalluar nga ky vend për solidaritetin e sajë.

Kryqi i Kuq i Malit të Zi 200 pako higjenike

Kryqi i Kuq i Malit të Zi, i ka dhuruar komunës së Tuzit 200 pako për higjienën personale.
Falënderojmë këtē organizatë e cila, njërin prej parimeve kryesore, e që është humanizmi e dëshmon edhe ndaj komunës së Tuzit.

“Art Keramik” ndihmon komunën me 5.000 euro

Bashkëvendësi ynë, pronar i “Art keramik”, Mark Gjolaj, ndihmon komunën tonë me 5.000 euro.

E falënderojmë z. Gjolaj për kontributin e dhënë për njerëzit në nevojë, në komunën e Tuzit, në këto ditë të vështira për të gjithë ne.

“Koja Company” donacion 5.000 euro

Donatori i njohur nga këto treva, pronari i kompanisë “Koja Company” Pero Kolçaj, ndihmon komunën e Tuzit me 5000 euro, dedikuar qytetarëve në nevojë në këtë periudhë kritike.

Komuna e Tuzit e falenderon z. Kolçaj për solidaritetin e treguar ndaj njerëzve në nevojë.

Reperi Lumi B 2000 euro ndihmë Malësisë

Bashkëvendësi ynë, reperi i njohur Lumi Berishaj (Lumi B), duke ndihmuar komunën e Tuzit, dhuroi 2000 euro për banorët në nevojë.

Falënderojmë reperin e njohur Berishaj për gjestin human në këtë situatë.

Nrekë Gojçaj ndihmon komunën e Tuzit me 2.500 euro

Afaristi i njohur nga Malësia, Nrekë Gojçaj ndihmon komunën e Tuzit me 2500 euro, për njerëzit në nevojë në këtë periudhë të vështirë.
Komuna e Tuzit falënderon z. Gojçaj për kontributin e dhënë për banorët tonë.

Kompania ”Rokshped” donacionin prej 5,000 euro

Komuna e Tuzit falenderon kompaninë “Rokshped” për donacionin prej 5000,00 euro, që ua ofroi qytetarëve të Malësisë, përmes administratës lokale.

Hotel “Oasis” 2900 euro ndihmë

Duke bashkëndier me bashkëvendësit në këto ditë të vështira, hotel “Oasis”, me pronar Pero Dukaj, dihmon banorët e komunës së Tuzit, me 2900 euro.

Falënderojmë z. Dukaj për zemërgjerësinë e treguar ndaj banorëve të komunës tonë.

Këngëtari Nikollë Nikprelaj 1000 euro

Këngëtari i njohur nga Malësia, Nikollë Nikprelaj për banorët në nevojë, në këto momente kritike, dhuron 1000 euro.
Ai në këtë mënyrën vazhdon misionin e dëshmuar humanitar për njerëzit në nevojë kudo.
Komuna e Tuzit e falënderon artistin Nikprelaj dhe i është mirënjohëse për kontributin e dhënë gjatë gjithë karrierrës së tij të suksesshme.

Sokol dhe Gjyste Vulaj 1500 euro ndihmë

Artistët e njohur të estradës nga Malësia, Sokol dhe Gjyse Vulaj, kanë dhuruar 1500 euro ndihmë për banorët në komunën e Tuzit.

Falënderojmë artistët tonë të mirënjohur për veprimin e tyre human në situatën e krijuar në Malësi.

Gejrgj Gjoka Berishaj 4.500 euro

Bashkëvendësi ynë Gjergj Gjoka Berishaj i dhuron komunës së Tuzit për nevojat e qytetarëve 4500 euro, për ti ndihmuar ata në tejkalimin e situatës së krijuar.

Komuna e Tuzit falënderon bashkëvendësin për ndihmën e dhënë.

Gjon Toma Berishaj nga SHBA 2.000 euro

Bashkëvendasi ynë nga Detroiti-SHBA, Gjon Toma Berishaj duke u solidarizuar me banorët në trevën e Malësisë i ndihmon ata me 2000 euro, në përballje me nevojat e përditshme nga situata e krijuar në komunën tonë.
Komuna e Tuzit falënderon bashkëvendasin tonë në mërgim për dashamirësinë e treguar ndaj vendlindjes.

OJQ “Horizonti” 2.000euro

OJQ “Horizonti”- Qendra për mirëkuptim ndërkulturor, ndihmon komunën e Tuzit me shumën 2000 euro.
Komuna e Tuzit falënderon OJQ “Horizonti” për këtë kontribut human.

“Cungu&Co” 3000 euro ndihmë

“Cungu&Co” me pronar Nazif Cungu, duke ndihmuar banorët në komunën e Tuzit ka dhuruar një donacion prej 3000 euro.

Falënderojmë kompaninë në fjalë me pronar N. Cungu, për solidaritetin e treguar.

”Ava projekt” 1.500 euro

“Ava projekt” me pronar arkitektin Anton Vulaj, ndihmon qytetarët e komunës me 1500 euro.
Komuna e Tuzit e falënderon z. Vulaj për dashamirësinë e treguar në këtë situatë.

Rrog Zefi Lucaj 2.000 euro

Bashkëvendasi ynë nga SHBA, Rrok Zefi Lucaj duke u solidarizuar me banorët në trevën e Malësisë i ndihmon ata me 2000 euro, në përballje me nevojat e përditshme nga situata e krijuar në komunën tonë.

Komuna e Tuzit falënderon bashkëvendasin tonë në mërgim për dashamirësinë e treguar ndaj vendlindjes.

Rrok Prënka Gojçaj 5.000 dollar

Bashkëvendësi ynë nga SHBA, Rrok Prënka Gojçaj, ndihmon komunën e Tuzit me 5000 dollar amerikan.

Familja e Prënk Gjonit, me dakada ka mbeshtetur Malësinë çdo herë që ishte në nevojë.

Falenderojmë z. Gojçaj për ndihmën dedikuar komunës së Tuzit.

Rrok Zefi Lucaj 2.000 euro

Bashkëvendasi ynë nga SHBA, Rrok Zefi Lucaj duke u solidarizuar me banorët në trevën e Malësisë i ndihmon ata me 2000 euro, në përballje me nevojat e përditshme nga situata e krijuar në komunën tonë.

Komuna e Tuzit falënderon bashkëvendasin tonë në mërgim për dashamirësinë e treguar ndaj vendlindjes.

Fshati Rrogath 1.000 euro

Me qëllim të solidarizimit me qytetarët në nevojë, fshati Rrogath ndihmon komunën e Tuzit me 1000 euro.

Ne, falënderojmë fshatin Rrogath për këtë vepër humane.

Fondi “Marko Miljanov” 5000 euro ndihmë

Fondi për zhvillimin e Kuçit “Marko Miljanov” duke bashkëndierë me banorët në nevojë ka ndarë 5000 euro ndihmë.

Fatmir Beqiraj dhe Shtjefën Camaj kompensimin mujor të këshilltarit

Në mbështetje të bashkëqytetarëve në komunën tonë, këshilltari i ASH, në Kuvendin e Komunës, Fatmir Beqiraj, i dhuron komunës kompensimin mujor të këshilltarit prej 150 euro.

Falënderojmë këshilltarin Beqiraj në gjestin human në këto ditë të vështira për komunën tonë.

Këshilltari në Kuvendin e komunës së Tuzit, Shtjefën Camaj kompensimin mujor të këshilltarit prej 150 euro, e jep donacion për luftën kundër pandemisë.

Në radhën e donatorëve për të ndihmuar, janë edhe:

Vazhdojnë donacionet nga bëmirësit për të ndihmuar banorët në situatën e krijuar në komunën e Tuzit.

“Sporting Group” 2000 euro

Luigj Kolë Gojçaj 1.000 euro
Gjelosha Toma Dedvukaj 1.000 euro
Vasel dhe Elizabeth Ulaj 1.000 dollar
Luvigj Rrog Zed Dashës 1.000 euro
Marash Lucaj 1.000 euro
Vasel Marku Berishaj 1.000 euro

Pashko T Gjonaj 1.000 euro

“Sonita” me pronar Imer Avdijaj 1000 euro
Firma ”Kovaci” me pronar Avdulah Avdijaj 1500euro
“Univerzal metal” me pronar Fidan Avdijaj 1000euro
“Top dom” me pronar Ferdi Avdijaj 1500euro
“Balsa&Imer carlo Line” me pronar Malota Gjurashaj 1000 euro

Karnevali Koret 500 euro
Albert Nika Camaj 500 euro
Osman Nikaj 500 euro
Kol Nikolle Vulaj 400 euro
Viktor Vidi Vulaj 100 euro
Mark Martini Camaj 500 euro
Haris Ramovic 300 euro
Kol Zefi Gjurashaj 200 euro
Tina Lulgjuraj 100 euro
Abedin Nikaj 200 euro

Fikret Çelaj nga SHBA 300 euro
Sead Nikaj 200 euro
Edin Paleviq 500 euro
Mirsad Hasani Gjokaj 200 euro
Fikret Haxhibegoviq 1.000 euro

Doka Vulaj $100
Idriz Gjokaj $100
Simon Dedivanaj $100
Lini Gjokaj $100
Anton Ulaj $100
Zef Ujkaj $100
Viktor Ivezaj $100
Arian Camaj $100
Preka Junçaj $100
Marjan Ujkaj $100
Simon Juncaj $100
Toni Bojaj $100
Sander Gojcaj $100
Driton Sinishtaj $100
Dario Gjokaj $100

Gjelosh Cacaj 100 euro.

Doo “Meriem” 100 euro
Radončić Džemal 500 euro
“Miconi metali” 500 euro
“Merkator international” Biello Pole 1000 euro
Ferid Orahovac 1000 euro
Rasko Vukiaevia 5 euro

Ludi Dushaj 2000 euro
Pashko Zefi Dedivanja “Simant” 1000 euro
Kristina Gjokaj 100 euro
Elmedin Adzovic 60 euro

Mirza Adžović 10 euro
Enes Ramović 100 euro

Univerzal Metal 1000 euro
Prof.dr Milivoje Radović 100 euro
“Mall”doo 500 euro.

Hajriz Brçvak 3000,00 euro.
Monteskela 1500,00
Demokratët e MZ 1000,00

Lëvizja qytetare “URA”, 1.000 euro

“Dadi export” doo – 3000 euro
“CG Gradnja” doo – 2000 euro
“Vujacic I.D” – 2000euro
Džemal Lekić – 500euro
Marjan Junçaj – 500 euro
“Juncaj Petrol”- 500 euro
Laurent Goncales – 100 euro
Milena Radevic- 5 euro

“Monte D” dhe “Gruppo Tessile” donacion komunës së Tuzit

Komuna e Tuzit ka fituar sot donacion nga firma “Monte D” dhe firma “Gruppo Tessile” në vlerë prej 2,500 euro.
Donacioni në fjalë është dedikuar nevojave të përditshme të foshnjeve dhe për fëmijët, për ushqim dhe mjete higjienike.
Shfrytëzojmë rastin që në këtë mënyrë të falenderojmë për zemërgjerësinë e treguar nga drejtorët e këtyre firmave për të ndihmuar komunën e Tuzit në këto momente të vështira.
Gjestet e këtilla kanë domethënie të madhe në situatën e krijuar dhe njëkohësisht ndërtojnë solidaritetin dhe lidhshmërinë për të ardhmen në vendin tonë.

Komuna e Tuzit hap zhiro-llogari për ndihma

Në bazë të interesimit dhe kërkesës së personave që dëshirojnë të ndihmojnë, po publikojmë numrin e xhirollogarisë ku mund të bëni pagesat eventuale:

530-27038-88

Duke marrë parasysh situatën e krijuar dhe nevojat e shumta për banorët në territorin e komunës tonë, çdo kontribut në këtë drejtim, është i mirëseardhur.
Është ky momenti kur të gjithë së bashku, duhet të tregojmë solidaritetin për të gjithë njerëzit në nevojë.

Shperndaje