Hembollistja, Dijana Ujkaj 1000 euro ndihmë për Malësi

Hendbollistja e njohur nga Malësia, Dijana Ujkaj me qëllim për të ndihmuar banorët e Malësisë në plotësinin e nevojave të përditshme, në këto momente të vështira ka dedikuar 1000 euro ndihmë, duke dëshmuar kështu dashurinë ndaj vendit të vetë dhe njerëzve në nevojë.

Komuna e Tuzit falënderon sportistën e dalluar nga ky vend për solidaritetin e sajë.

Komuna e Tuzit

Shperndaje