Shoqata ”Malësia e Madhe” New York ndanë 25.000 $ për Malësi

Kryetari i komunës së Tuzit bën të ditur se Shoqata ”Malësia e Madhe” New York ka ndarë 25.000 dollarë si ndihmë urgjente për Malësi.

Sapo mora këtë mesazh nga diaspora, nga Nikollë Junçaj, kryetar i shoqatës Malësia e Madhe:

I nderuari kryetar , te nderuar vullnetare , motra dhe vellezer , banore te komunes se Tuzit-Malesi. Jemi teper te shqetesuar per situaten qe po kalon vendlindja jone , Malesia keto dite.
Aq sa jemi te brengosur , aq jemi edhe optimiste se kete situate te shkaktuar nga COVID 19 do ta kalojme shpejt dhe pa pasoja te medha .
Vetem kujdes , durim , besim dhe mirekuptim .
Shoqata MM , NY ndan 25000 ( 25 mije ) dollare si ndihme e vogel emergjente
per nevojat e Malesise .

Keshilli Drejtues i Shoqatese Malesia e Madhe NY

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!