Qeveria do të fshijë nga lista zgjedhore shtetasit që janë përkohësisht jashtë vendit, dhe do të çregjistrojë vendbanimin e tyre

Në seancën e mbajtur dje, Qeveria e Malit të Zi miratoi informacionin mbi ndryshimet e planifikuara në Ligjin për Regjistrat e Vendbanimit dhe Qëndrimit.

Siç thanë nga Qeveri, qëllimin kryesorë është rregullimi i listës së votuesve dhe rikthimi i besimit të qytetarëve në procesin zgjedhor.

Me këtë rast, Ministria e Punëve të Brendshme hartoi Ligjin për Ndryshimet në Ligjin për Regjistrat e Vendbanimit dhe Qëndrimit, i cili do të dërgohet për diskutim publik./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!