Deri në ora 15 votuan 33.91% apo 6914 votues

Sot banorët e komunës më jugore të Malit të Zi po zgjedhin pushtetin e ri lokal. Të gjitha vendvotimet janë të hapura në orën 7 të mëngjesit dhe qytetarët mund të votojnë deri në orën 20. Në Ulqin janë konfirmuar pesë lista zgjedhore, ku të drejtë vote kanë 13.753 votues.

Deri në ora 15 dalja është 33.91% apo 6914 votues

Dalja në votime deri në orën 13:00 në Ulqin është 22,77 për qind ose 4643 votues.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!