Edhe një kuadro i ”Shqiptarëve të Vendosur” me funsion të lartë në Qeveri

Edhe një kuadro tjetër nga populli shqiptarë është emëruar në funksion të lartë në Qeverin e Malit të Zi.

Në mbledhjen e sotme të rregullt të Qeverisë së Malit të Zi , Valon Dasharami nga koalicioni ”Shqiptarët e Vendosur”  është emërua sekretar në Ministrin për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave.

Valon Dasharami është jurist i diplomuar, nga rradhët e UDSH-së./Malësia.ME/

Shperndaje