Këshilli legjistlativ: Ligji për Komunë është në përputhje me Kushtetutë

Sot në Këshillin legjistlativ është aprovua njëzëri ligji për Komunë të Tuzit, i cili është në përputhje me Kushtetutë dhe sistemin juridik, njofton përmes facebook sekletari shetëror në Ministrinë e Administratës Publike, Nik Gjeloshaj.

Fotografia e Nik Gjeloshaj

Shperndaje