Kuvendi i MZ: Tuzi komunë e pavarur

Kuvendi i Malit të Zi sot votoi ndryshimin e ligjit për organizim territorial të Malit të Zi me të cilin Tuzi do të jetë Komunë e pavarur me të drejta të plota.

Me ndryshimet e ligjit po ashtu parashihet formimi i Këshllit organizativ, në mënyrë që komuna e re të funksionojë pa probleme. Detyrë e këtij këshilli do të jetë edhe organizimi i marrëdhëneve me komunat e tjera, kufizimi territorial dhe ndarja e pasurisë.

Anton-GjokajAutor:Anton Gjokaj

Shperndaje
2 Comments