Fadil Kajoshaj, rizgjedhet kryetar i UDSH-së Dega e Malësisë

Unioni Demokratik i Shqiptarëve-Dega e Malësisë, ka mbajtur Kuvendin e pestë zgjedhor dhe ka zgjodhi kryesinë e re të përbërë prej 19 anëtarësh.

Në Kuvend z.Fadil Kajosha me 32 vota u rizgjodhë kryetar i UDSH-së.

Këundërkandidati Fikret Lulanaj mori 19 vota.

Fotografia e UDSH - Unioni i joni - Malësi
Fotografia e UDSH - Unioni i joni - Malësi
Fotografia e UDSH - Unioni i joni - Malësi
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!